Fattiga och rika

"Måste börja med och säga tack för en underbar blogg som hjälpt mig mycket. Jag behöver hjälp med att analysera skillnaden mellan rika och fattiga i världen idag och vilka konsekvenser det ger. Jag har sökt runt lite på google och hittat träffar men ingen som riktigt passar."

Jag hittar inte heller någon optimal sida men jag länkar till några sidor och hoppas att någon av dem kan hjälpa dig! Finns det någon läsare som vet någon sida? Konsekvenserna kan du kanske fundera ut själv i viss mån.

https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/2004rank.html

http://sv.wikipedia.org/wiki/V%C3%A4rldens_ekonomiska_historia

http://sv.wikipedia.org/wiki/F%C3%B6rm%C3%B6genhet

"En omfattande samhällsvetenskaplig forskning har funnit negativa effekter av stor ojämlikhet i inkomster, förmögenhet och utbildning, liksom ett antal positiva effekter."

Källa: http://sv.wikipedia.org/wiki/Oj%C3%A4mlikhet

Kommentarer
Postat av: vonskareng

jag har ett tips till dem som undrar när man ska använda de eller dem! :D fungerar i princip alltid... kan man sätta in "vi" i meningen istället där det ska stå "dom", då ska man använda "de". kan man sätta in "oss" istället, då ska det vara "dem". :D ex; dom ska spela fotboll <-- här kan man byta ut dom mot "vi", alltså ska det stå "de".=)

2010-11-26 @ 13:11:32
URL: http://www.metrobloggen.se/vonskareng

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0