Kina under 1900-talet

"Den här frågan är lite bråttom! Den rör Kina under 1900-talet. Mao Zedong ansåg ju att det fanns ett borgerligt och feodalt tänkande i samhället och det var bland annat därför kulturrevolutionen inleddes. Då undrar jag, är det borgerliga och feodala tänkandet i samhället en struktur? Om inte, vad skulle jag istället kunna ha som struktur? ska nämligen se orsaker till kulturrevolutionen ur ett strukturperspektiv och om jag inte kan ha det borgerliga och feodala tänkandet vet jag inte vad jag kan ha! Har funderat ett tag på detta nu och kommer ingen vart."


Jag är hemskt ledsen men jag har ingen som helst aning. Hittar heller ingenting av värde på internet. Finns det någon läsare som vet?


Korrekturläsning?

”Jag undrar. Skulle man kunna skicka typ en bokrecension som man själv skrivit till dig så du får bedöma den och ev. säga vad som kan ändras? :) Tack”

Jag  är lite kluven i den här frågan. Samtidigt som jag gärna skulle göra det kanske läraren vill veta hur du ligger till. Ni kan skicka recensioner och liknande (dock inte för många sidor, så lite har jag inte att göra :P ) men då måste ni skriva hur gamla ni är och vilken årskurs ni går i. Beskriv också vad ni vill ha rättat, är det språkliga fel eller innehållet du behöver hjälp med? Även vilket betyg ni satsar på. Alltså, har du svårt för ämnet eller satsar du på högsta betyg.


RSS 2.0